KOKKI KOTIIN -PALVELUMME

Kruunaa tykypäivät, polttarit, illanvietot ja teemajuhlat

Mietitkö ohjelmaa tykypäivään, polttareihin tai vaikka yhteiseen illanviettoon? Haluatko nauttia ystäviesi kanssa vedet kielelle herauttavista herkuista ja ihanasta illasta ilman ruuanlaittoa? Namucateringin tosikokit loihtivat eri keittiöiden makuelämykset halutessasi pienimpäänkin kerrostalokaksioon.

Pyydä tarjous

Osallistu itse

Kun haluat selvittää täydellisen pastan salaisuuden tai loihtia porukalla sushi-illallisen, kotikokkimme ovat valmiina opastamaan! Kokki kotiin -palvelumme tuo mukanaan tarvittavat tavarat ja raaka-aineet, sinä ja ystäväsi opitte yhdessä jotain uutta. Kokkimme opastavat sinua ja seuruettasi valmistamaan haluamiasi herkkuja ja lopuksi pääsette maistelemaan niitä porukalla. Mikä mainio tapa kokea jotain ikimuistoista yhdessä!

Lusikka käteen, kokki kotiin

Jos kokkailu ei ole sinun juttusi, voit tilata lusikka käteen -periaatteella kotiisi kokin, joka huolehtii ruuanlaitosta sillä aikaa, kun sinä viihdytät vieraitasi. Vastustamattoman herkullisena leijailevat tuoksut ja viimeistellyt ravintola-annokset kotiruokapöydässä kruunaavat takuulla päivän kuin päivän. Ruokailun ohessa pääset halutessasi myös haastattelemaan kokkia. Palvelu ei ole käytettävissä lauantaisin.

Maittavat teemajuhlat

Puutarha- tai rapujuhlat saavat ihan uuden vivahteen, kun kutsut paikalle kokin huolehtimaan aterioista. Kokki kotiin -palvelumme avulla suunnittelet ja toteutat ikimuistoiset juhlat kaiken kokoisille seurueille. Kokkimme grillaa, savustaa, wokkaa, keittää ja paistaa. Pikkujoulut maailmanympärysmatkateemalla, riistajuhlat sadonkorjuumeiningeissä, slow foodia meren antimista eikä grillikokille vegekään ole vierasta! Sinä ideoit yhdessä kokkimme kanssa, ja me toteutamme menun haluamasi teeman mukaisesti. Helppoa ja herkullista!

INNOSTUITKO?

Katso lisätietoa meistä tai pyydä tarjous!

Tutustu meihin
Pyydä tarjous