Muistojenne ruoka

Onko teillä yhteisiä makumuistoja? Mitä ruokaa söitte ensitreffeillä? Mihin annoksiin ihastuittekaan octoberfesteillä? Kokemuksemme mukaan parhaat juhlat syntyvät yhteisistä muistoista ja hääparia yhdistävistä tekijöistä. Miksi ette toisi elämänne tärkeimpänä päivänä esiin tarinoita juhlamenunne ruokien takaa?

Parin näköiset juhlat

Intohimonamme on suunnitella häistä juhlaparin näköiset ja tuoda menun avulla esiin lisämausteita parin yhteisen matkan varrelta. Budjetin on totta kai hyvä olla selvillä, mutta häämenun pohdinnassa voitte lisäksi käyttää apuna vaikka näitä vinkkejä:

  • (yhteiset) lempiruuat

  • reissuilla maistellut herkut

  • sesonki: mitä tuoretta on saatavilla?

  • parin kotipaikkakunnat

  • yhteiset harrastukset

  • juhlien mahdollinen teema

  • mitä raaka-aineita haluaisitte menuun sisältyvän?

Mielikuvitus peliin suunnittelussa

Hääsuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Jos yhteinen mielenkiinnonkohteenne on jalkapallo, puutarhanhoito tai vaikka ranskalainen kulttuuri, voisivatko ne näkyä annoksissa ja kattauksessa? Ainutkertaisista juhlista kannattaa tehdä myös vieraille unohtumattomat kemut, joita muistellaan vielä vuosienkin kuluttua. Me Namucateringilla haluamme auttaa teitä siinä mahdollisimman hyvin.  Yhteisessä suunnittelupalaverissa sovitaan tarkemmat raamit ja toteutussuunnitelma.

Pötyä pitopöytään

Kun tilaatte hääruuat meiltä, käytössänne on vuosien kokemus ateria- ja juhlasuunnittelusta sekä ruuan valmistuksesta. Meille on selvää, että tärkeimmän päivänne herkut valmistetaan haluamistanne raaka-aineista alusta loppuun itse. Kattava juhlacatering- ja pitopalvelumme pitää huolen siitä, että nämä juhlat maistuvat pikkutunneille saakka!

VARAAMINEN

Muistathan varata juhlasi ajoissa, sillä varsinkin sesonkiajat (valmistujaiset, kesäviikonloput) varataan hyvissä ajoin loppuun.
Tutustu meihin lisää ja pyydä tarjous!

Tutustu meihin
Pyydä tarjous

Namucatering ei tee pelkästään ruokaa. Kun haluat juhlistasi unohtumattomat, jätät myös kemujen soundtrackista huolehtimisen meille. Kun ruuat on laitettu, The Gerlanders on valmis hyppäämään lauteille. Sinä toivot biisit ja The Gerlanders sekoittaa tanssilattian. Soittolistalta löytyvät niin vetävimmät iskelmähitit kuin rouheimmat rockpalat.  Tämän mehevämpää kirsikkaa kakun päälle ei voi saada! Katso lisää