Millaisen tunnelman haluat juhliisi?

Meillä Namucateringilla juhlasuunnittelu lähtee kokonaisvaltaisesta, kaikkia aisteja hivelevästä fiiliksestä. Kun tiedät, millaisessa tunnelmassa haluat juhlia, me tuomme paikalle tuoksut, maut ja tarvittaessa myös musiikin. Olivatpa suunnitelmissasi sitten ristiäiset, rippijuhlat, valmistujaiset, syntymäpäivät tai muut kekkerit, kun on aihetta juhlaan, Namucatering auttaa!

Kaikki alkaa juhlasuunnittelusta

Meille on tärkeää, että kaikki toteuttamamme juhlat ovat mahdollisimman paljon järjestäjiensä näköisiä. Siksi jokainen juhlamenu suunnitellaan alusta loppuun yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Jo etukäteen kannattaa pohtia, millaisia raaka-aineita, teemoja ja ruokavalioita juhlamenussa voisi olla, jotta suunnittelu saadaan mukavasti alulle. Kekseliäät ja kokeneet kokkimme auttavat sinua mielellään löytämään parhaat makuelämykset juuri sinun juhliisi.

Annoksia ammattitaidolla

Meille Namucateringilla on kunnia-asia päästä suunnittelemaan juhliesi ruokalistaa. Kokeillamme on vuosien kokemus erilaisista keittiöistä Turun seudun ravintoloissa. Halusitpa sitten merellisiä makuelämyksiä, suomalaista street foodia, espanjalaisen grillimenun, thaimaalaista tulisuutta tai lähiruokaa italialaisittain, me hoidamme homman kotiin.

Kattaus teeman mukaisesti

Kun ruokalista on selvillä, pohditaan yhdessä, millainen kattaus juhliin tulee. Käytössäsi on ammattilaistemme vankka osaaminen ruuan esillelaitosta. Lisäksi saat halutessasi käyttöön teemaan sopivat liinat, servietit, astiat ja ruokailuvälineet. Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme toteuttamaan juhlatoiveesi haluamallasi tavalla.

Miten tarjoillaan?

Tarjoilemme ruuat juuri niin kuin sinä haluat. Voit tietysti valita perinteisen buffetpöydän, mutta mainio vaihtoehto on myös tarjota vieraille ruoka pöytään kannettuna. Ruuan ulkonäkö ja rakenne pääsevät oikeuksiinsa upeissa annoksissamme. Kun haluat piirun parempaa, valitse pöytiintarjoilu.

VARAAMINEN

Muistathan varata juhlasi ajoissa, sillä varsinkin sesonkiajat (valmistujaiset, kesäviikonloput) varataan hyvissä ajoin loppuun.
Tutustu meihin lisää ja pyydä tarjous!

Tutustu meihin
Pyydä tarjous

Halutessasi bändimme The Gerlanders huolehtii myös juhliesi musiikista.