Mehevän kokemuksen

PITOPALVELU

Turkulaisessa ravintolamaailmassa kovaksi keitetyt kokkimme tietävät, mikä vieraittesi makuhermoja kutkuttaa ja laittavat osaamisensa likoon, jotta juhlasi onnistuisivat paremmin kuin ikinä uskallat toivoa. Kokeillemme mitkään ruuanlaiton genret eivät ole vieraita. Siksi heidän hyppysistään syntyvät niin mehevät grilliherkut, suussa sulavat sushit kuin vaikka makuhermoja hivelevät salaatit.

Rento ja nuorekas tiimimme hoitaa tilaisuutesi onnistuneesti vuosien ravintola-, catering- ja pitopalvelukokemuksen tuomalla kokemuksella. Kun valitset Namucateringin, tapahtumassasi ei kuluteta aikaa kulmien kurtisteluun, sillä homma toimii ja ruoka maistuu.

Mutkatonta palvelua

SUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

Olemme palvelleet asiakkaitamme Turun seudulla jo vuodesta 2010. Koska meille on tärkeää, että juhlasi onnistuvat, lupaamme, että juhlapäivänäsi me keskitymme vain sinuun. Kun valitset meidät, tiedät, että samana päivänä kaikki osaamisemme on keskitetty tapahtumaasi ja Namucatering tarjoilee herkkuja vain sinun juhlapöytääsi.

Meille on tärkeää, että sovituista asioista pidetään kiinni. Siksi juhlien toteutuksessa on aina mukana henkilö, jonka kanssa juhlat on suunniteltu. Sinä olet juhliesi tärkein mauste. Kun me hoidamme tarjoilut puolestasi, sinä voit keskittyä olennaiseen yhdessä vieraidesi kanssa.

Toiminta-alueena

TURUN SEUTU

Namucatering liikkuu ketterästi Turun seudulla. Suomen vanhimman ja kauneimman kaupungin lisäksi Raisio, Naantali, Masku, Rusko, Lieto, Nousiainen, Kaarina ja muut lähikunnat ovat tarjoilujemme piirissä. Huolehdimme mielellämme kokonaisvaltaisesta ruokapalvelusta, mutta mikäli haluat nauttia vain kättemme töistä, voit tilata meiltä ruuat myös juhlapaikalle kuljetettuina. Halutessasi tuomme paikalle myös tapahtuman teemaan sopivat astiat.

Järjestitpä sitten juhlat, häät tai yritystapahtuman, me Namucateringilla huolehdimme siitä, että tarjoilusta onnistuminen ei ainakaan jää kiinni. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!