Namucaterinign tarvikevuokrauksen tarkoitus on helpottaa asiakkaitamme juhlien järjestämisessä. Juhlat lähtee aina ihmisistä, mutta hyvät tarvikkeet sekä apuvälineet auttavat juhlien järjestämisessä ja tekevät tilaisuudesta sujuvan.

Miten toimin?

Laita tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin ja lähetä varaus meille. Me lähetämme vastaukseksi vahvistusviestin sähköpostiinne, jonka jälkeen vasta varauksenne on voimassa.

Maksu

Maksaa voit kortilla, mobilepaylla tai laskulla.

Nouto tai toimitus

Tuotteet voi hakea toimipaikaltamme tai voimme kuljettaa ne erillistä maksua vastaan tilaisuuteenne.

Kaikki tuotteet

Ape Labs LightCans
Johdottomat noin energiajuomatölkin kokoiset ladattavat valot tekevät tilasta heti yökerhomaisen ja tuovat reilusti tunnelmaa. Valoja voi ohjata kaukosäätimellä. Voit vaihdella väriä sekä tehoa ja saada ne välkkymään musiikin tahtiin. Yhdellä [...]

150,00 €

JBL PartyBox 310 Bluetooth kaiutin mikrofonilla
Mitä sitten kun bändi lopettaa ja juhlatilassa ei ole kaiutinta? Tanssi voi jatkua jos vuokraat JBL 310 kaiuttimen! Mukaan tulee tarvittaessa mikrofoni jolla saat varmasti juhlien loppuillasta haluttua huomiota laulamalla suosikki-discobiisien [...]

50,00 €

Mackie SRM215 V-CLASS PA-setti äänentoistoon
Mackien SRM215 V-class PA-setti riittää juhlapaikan äänentoistoon DJ:lle tai bändille.  Saatavilla lisäksi kaksi 15" subwooferia tarvittaessa.

280,00 €

Videotykki Epson WXGA
Videotykki. Hdmi-johto ja virtajohto mukaan.

10,00 €

Kaikki hinnat ovat vuokraushintoja per vuorokausi.